Hvordan bestiller man et Biosensor Kit?

Hvordan bestiller man et Biosensor Kit?

Er du som underviser interesseret i at lave Biosensor øvelsen kan du her på siden se al den information som er nødvendig.

OBS! Du skal som gymnasie lærer være trænet i GMO laboratorie teknikker for at kunne tilmelde dig denne øvelse.

Du skal blot følge disse trin for at kunne lave Biosensor Øvelsen:

 1. Tilmelding 
  Det første du skal gøre er at skrive til bio-sensor@dtu.dk og efterspørger en adgangskode. Når du har modtaget adgangskoden kan du tilmelde dig via vores tilmeldingsblanket (her). Herefter vil du modtage en e-mail fra Biosensor, som bekræfter din bestilling.
 2. Indberet til Undervisningsministeriet:
  Når du har fået aftalt med Biosensor hvornår du vil lave øvelsen skal du kontakte Undervisningsministeriets fagkonsulent i biologi og indberette datoen for øvelsen, dette skal gøres minimum 3 uger før øvelsen. Du finder indberetning skemaet her.
 3. Send Bekræftelse til Biosensor
  Når du har fået en godkendelse fra undervisningsministeriet skal du informere Biosensor teamet om dette ved at skrive til bio-sensor@dtu.dk. Når Biosensor teamet har modtaget din mail om godkendelse vil de sørge for at et kit bliver pakket og sendt til dig præcist som aftalt.
 4. Lav øvelsen
  Når du har modtaget dit Biosensor Kit skal du blot opbevare kittet som beskrevet i følgesedlen og forberede reagenser, medie og bakterier til øvelsen. Alt dette finder du beskrevet i forberedelsesguiden.
 5. Efter øvelsen 
  Når du har lavet øvelsen med dine elever skal du udfylde følgende skema (download her) og sendes til bio-sensor@dtu.dk. Dette skyldes at Novozymes er et af de firmaer der støtter Biosensor projektet økonomisk og vil blot vide hvor mange elever der får glæde af vores øvelse. Derudover må du og dine elever gerne udfylde følgende evalueringer, vi sætter nemlig meget stor pris på jeres feedback (Underviser & Elev).

Hvis du er interesseret i at lave Biosensor øvelsen skal du skrive til Biosensor teamet, her vil vi videregive dig en kode så du kan få adgang til tilmeldingsblanketen samt opgavebesvarelser (bio-sensor@dtu.dk).

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.