Hvordan bestiller man et Biosensor Kit?

Hvordan bestiller man et Biosensor Kit?

Er du som underviser interesseret i at lave Biosensor øvelsen? her på siden finder du al den nødvendige information for at bestille et Biosensor kit.

OBS! Du skal som gymnasie lærer være trænet i GMO laboratorieteknikker for at kunne tilmelde dig denne øvelse.

Du skal blot følge disse trin for at kunne lave Biosensor Øvelsen:

 1. Tilmelding 
  Det første du skal gøre er at skrive til bio-sensor@dtu.dk og bede om en adgangskode. Når du har modtaget adgangskoden kan du bestille dit kit via bestillingsblanketten (her). Herefter vil du modtage en e-mail fra Biosensor, som bekræfter din bestilling. På dette tidspunkt vil det være en fordel af tjekke, at du har alt i dit laboratorie til at lave øvelsen. Se materialelisten her.
 2. Indberet til Undervisningsministeriet:
  Når du har aftalt med Biosensor, hvornår du vil lave øvelsen, skal du kontakte Undervisningsministeriets fagkonsulent i biologi og indberette datoen for øvelsen. Dette skal gøres minimum 3 uger før øvelsen. Du finder indberetningsskemaet her.
 3. Send Bekræftelse til Biosensor
  Når du har fået en godkendelse fra Undervisningsministeriet, skal du informere Biosensorteamet om dette ved at skrive til bio-sensor@dtu.dk. Når Biosensorteamet har modtaget din mail om godkendelse, vil de sørge for, at et kit bliver pakket og sendt til dig præcist som aftalt.
 4. Lav øvelsen
  Når du har modtaget dit Biosensor Kit skal du opbevare kittet som beskrevet i følgesedlen. Derudover skal du forberede reagenser, medie og bakterier til øvelsen. Alt dette finder du beskrevet i forberedelsesguiden.
 5. Efter øvelsen 
  Når du har lavet øvelsen med dine elever,  må du og dine elever gerne udfylde følgende evalueringer, vi sætter nemlig meget stor pris på jeres feedback (Underviser & Elev).

Hvis du er interesseret i at lave Biosensor øvelsen, skal du skrive til Biosensor teamet, som vil sende dig en adgangskode. Den vil give dig adgang til bestillingsblanketten samt opgavebesvarelser (bio-sensor@dtu.dk).

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.