Privatlivspolitik

Hvem er vi?

Biotech Academy og biosensor.dk. 

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det?

Som en del af det administrative arbejde med hensyn til projektet Biosensor, behandler vi følgende persondata, som du selv angivet når du bestiller et Biosensor kit:

  • Navn på underviser
  • Email
  • Telefonnummer
  • Gymnasium

Disse data indsamles og opbevares for at kunne sende Biosensor kittet til det korrekte gymnasie og sørge for at det når frem til den underviser som har bestilt Biosensor kittet. Derudover gemmes navn, E-mail adresse og gymnasie for at kunne promovere ny tilbud fra Biotech Academy.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af disse oplysninger om dig.

Hvem vi deler dine data med?

Det indsamlede persondata videregives internt på DTU, samt til tredje parts virksomhed, et fragtfirma. Dette er nødvendigt at kunne sende Biosensor kittet til gymnasiet og sørger for at det havner hos den rigtige underviser. Der er derfor ikke behov for en databehandleraftale imellem DTU og fragtfirmaet da personoplysningerne er nødvendige for at denne part kan levere sin hovedydelse.

Hvor længe vi gemmer dine data?

Data om bestillingen af Biosensor kits gemmes indtil at Biotech Academy har modtaget og registreret afrapporteringsskemaet fra underviseren. Dette sker for at give Biotech Academy mulighed for sikre at underviseren indleverer afrapporteringsskemaet efter øvelsen er udført.

Navn på underviser, E-mail og gymnasie gemmes på ubegrænset tid med henblik for promovering af nye tilbud fra Biotech Academy.

Hvilke rettigheder har du over dine data?

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af disse oplysninger om dig. Alt persondata som indsamles i forbindelse med bestilling af biosensor kittet kan slettes og/eller udleveres efter forespørgsel fra brugeren (Se kontakt information).

Indlejrede indhold fra andre websteder?

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det website.

Kontakt information

  • Hvis du ønsker at få udlevere og/eller fjernet disse informationer kan du kontakte Biosensor, bio-sensor@dtu.dk.
  • Hvis du ønsker yderligere informationer om disse, kan du kontakte Undervisningschef, Malene Bonné Meyer, mbme@dtu.dkeller læse mere på Datatilsynets hjemmeside: datatilsynet.dk

Yderligere information

Hvordan beskytter vi dine data?

Alt persondata behandles udelukkende i DTU’s interne fil-håndteringssystemer, og er dermed underlagt DTU’s IT sikkerhedspolitik, herunder begrænset adgang (kun relevante medarbejdere) og kun via bruger ID og adgangskoder.

Hvilke databrudsprocedurer vi har på plads?

Ved databrudorienterer vi datatilsynet indenfor 72 timer. Desuden vil vi orientere de omfattede personer pr mail, hvis det er muligt.

Hvilke automatiserede beslutninger og/eller profilering foretager vi med brugerdata?

Bestillingsdata slettes automatisk 2 uger efter afrapporteringsskemaet er indleveret.

 

Websidet publiceres og ejers af

Biotech Academy

Søltofts plads Bygning 227

2800 Kgs. Lyngby

 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.